Te irányítsd az életed, ne a körülmények!

Érezted már, hogy sajog, netán recseg-ropog a nyakad, fáj a derekad, nehéz lehajolni, vagy épp hosszasan koncentrálni?

Ezek olyan hétköznapi apróságok, amik nem csak megnehezítik, időnként lehetetlenné is teszik a munkavégzést, az életet.

Úgy nem lehet élvezni, megélni a pillanatokat, ha az ember egy-egy mozdulatra időnként felszisszen. Arról nem is beszélve, ha azt látják egy munkahelyen, hogy egy dolgozónak valami baja van, a következő leépítésnél szinte elsőként jut a főnökség eszébe, mert félnek, mi lesz, ha végleg lerobban. Butaság lenne az embernek kockára tenni az állását, az egzisztenciáját, vagy épp a párkapcsolatát olyasmik miatt, amiket ki lehet küszöbölni. Már pedig az egészségünk helyreállítása, jobb esetben a jó fizikai, mentális kondíció megőrzése tanulható.

Az Alexander technika megváltoztatja az életminőségedet

Az Alexander technika egy olyan módszer, ami könnyen elsajátítható, nem kellenek hozzá méregdrága sporteszközök. Ráadásul fizikailag, szellemileg és lelkileg is rendben tarthatod magad vele. Naponta tapasztalhatod, hogy az öngyógyítás így is lehetséges!
Talán nem tudod, de ennek a technikának a segítségével nem csak a fizikai problémák orvosolhatók. Magát a módszer atyját, Frederick Matthias Alexandert az állandó rekedtség késztette arra, hogy elkezdje folyamatosan és alaposan tanulmányozni saját magát. Előadóként ugyanis létkérdés volt a számára, hogy tudjon beszélni. Több mint száz éves megfigyelései felgyorsult világunkban aktuálisabbak, mint valaha. Rájött, hogy önmagunk megfigyelése a személyiségfejlesztés egyik legjobb módszere. Ahogy megismered magad, úgy változol. Nem csak a régi, rossz, berögzült testtartásokat hagyod el, de a régi szokásokat, félelmeket, mindazokat a dolgokat, amik gúzsba kötöttek idáig.

A jó közérzet megszerzése lehetséges

Biztos Te is láttál már olyan reklámot, ahol azt mondják, ez a csodaszer pár nap alatt elmulasztja az összes bajod. Jól hangzik, de az esetek legnagyobb százalékában nem jön össze. Nem véletlenül. Kívülről leginkább csak az autókat lehet megszerelni. Nekünk, embereknek belülről kifelé érdemes dolgoznunk. A segítséget ne kívülről várd, az esetek többségében Te magad vagy a megoldás minden problémádra. Csak meg kell tanulnod, hogyan ismerd fel, hogyan és mennyit foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik a tünetek mögött találhatók. Az Alexander technika nem egy csodapirula. Egy kifinomult módszer, aminek a pozitív hatásait már az első perctől megtapasztalhatod.

7 ok, amiért érdemes megtanulnod az Alexander technikát

– nem szorulsz másokra, önállóan tudod irányítani a saját életedet
– mentálisan és fizikailag egyaránt egészséges leszel
– az életed minden területén pozitív változások indulnak el
– egyre kevesebbet idegeskedsz
– a jó közérzet a mindennapjaid részévé válik
– az egészséges életmód természetessé válik
– hosszú távon, életre szólóan javul a szellemi, lelki, fizikai állapotod

Tanulj attól, aki már a maga kárán tanult

Saját, folyton visszatérő térd- és hátfájásomra kerestem a megoldást. Így találkoztam az Alexander technikával, aminek eredményeként fájdalommentes az életem. A módszer olyan nagy hatással volt rám, hogy eldöntöttem, másoknak is tudnia kell róla.
Az Alexander technika az ember mentális és fizikai állapotának fejlesztésére alkalmazható, tudományos alapokon nyugvó pszichofizikai módszer. Ennek megfelelően célom, hogy a módszer nyújtotta előnyöket, prevenciós és rehabilitációs lehetőségeket minél több emberrel megismertessem.
Rendszeresen járok a világ mestertanárainak kurzusaira, mert úgy gondolom, a tanulás egy életre szóló feladat.

Ha eleged van a nyűglődésből, szeretnéd végre megtalálni a megoldást, és fizikailag, szellemileg, lelkileg valóban jól érezni magad, itt a lehetőség. Nincs több kifogás, hiszen ingyenesen kipróbálhatod!

Keress fel elérhetőségeimen, foglalj időpontot a következő bemutatóra és tapasztald saját testeden az Alexander technika jótékony hatásait!