Ha felkeltette az érdeklődésed a honlap tartalma, de még nem vagy biztos benne, hogy neked való-e a szolgáltatás, az alábbiak segíthetnek eldönteni.

 

Segítségedre lehet a közös munka, ha ezek közül valamelyikben magadra ismersz:

  • Fontos számodra az egészség, de mivel ülőmunkát végzel, az egész napos ülés fájdalmat okoz (leggyakoribb a nyak-, hát- vállfájdalom). Talán gyakran mondják neked vagy érzed is, hogy “rossz a tartásod”.
  • Veszélyes vagy megerőltető munkát végzel, emiatt rendszeresen izom- és izületi fájdalmakat és kimerültséget tapasztalsz.
  • Olyan művész vagy, aki örömmel szeretné tudása legjavát nyújtani, de a teljesítménykényszer okozta feszültség mégis korlátoz ebben.
  • Törődő és lelkiismeretes ember vagy, szeretnéd jól érezni magad a szeretteiddel, de sokszor rohansz, és akárhol is vagy, gyakran azon kapod magad, hogy máris a következő tennivalón járnak a gondolataid.
  • Ha annyiszor hallottad már másoktól, hogy “túl érzékeny vagy”, hogy már-már te magad is elhiszed. Olyan események és ingerek is nagyon megviselnek és elfárasztanak téged, amelyek másnak látszólag meg sem kottyannak.
  • Segítő vagy tanító hivatásban dolgozol, és szeretnéd fejleszteni testtartásodat, szóbeli kommunikációdat és testbeszédedet, hogy hatékonyabban végezd a munkádat.

 

Egyedül érzed magad a fenti problémákkal? Ehhez szívből tudok kapcsolódni. A valóság az, hogy ezek mind kifejezetten gyakori és jelentős ügyek és én is átéltem mindet. Több száz emberrel dolgoztam már, akik hasonló cipőben jártak.
 
Fontos, hogy tudd: ezeken lehet változtatni. Van rájuk megoldás, van kivezető út, van járható útvonal.

 

Mi a megoldás?