A módszert bárki elsajátíthatja, megtanulásának nincs ellenjavallata, mivel a foglalkozások során pusztán olyan helyzeteket teremtünk, amik a hétköznapokban is előfordulnak.

 

Kinek ajánlott a módszer?

 

Azoknak, akik sokat állnak, ülnek egyhelyben munkájuk során vagy hosszan tartóan statikus, egyoldalú terhelésnek teszik ki magukat.

 

Azoknak, akik szeretnék megelőzni a krónikus hát-, nyak- és derékfájás kialakulását, a tenziós fejfájást, az egyoldalú vagy ismétlődő terhelésből adódó izületi bántalmakat (RSI: Repetitive Strange Injury).

 

Színészeknek, zenészeknek, táncosoknak, akik több dinamikára vágynak, szeretnék felszabadítani spontaneitásukat és lekűzdeni a lámpaláz okozta szorongást.

 

Hivatásos vagy hobbbi sportolóknak, akik szeretnék javítani állóképességüket, egyensúlyukat és általános koordinációjukat, reflexeiket és teljesítményüket. Esetleg gyorsabban szeretnének felépülni egy sérülésből és nagyobb eséllyel szeretnék elkerülni azt a jövőben.

 

Légzési problémákkal küszködőknek: asztmával, stresszel és testtartással összefüggésbe hozható eseteknél.

 

Segítő foglalkozásúaknak: pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, orvosok, akiknek fontos az önismeret és önreflexió fejlesztése, a tudatosság.

 

Krónikus betegséggel élőknek, akik minimalizálni szeretnék a tüneteiket, valamint fejleszteni megküzdési képességüket (coping).

 

Beszédproblémákkal élőknek, akik szeretnék megtanulni, hogyan használhatják hangjukat hatékonyan és kíméletesen munkájuk vagy nyilvános beszédek során.

 

Előadóknak, tanároknak, üzletembereknek, akiknek fontos a jó fellépés, hogy nyilvános megjelenéseiken összeszedettek, nyugodtak legyenek. Bárkinek, aki munkája, kommunikációja során szeretne kedvezőbb, határozottabb benyomást elérni – mindezt hitelesen.

 

Terhesség alatt, kismamáknak, édesanyáknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan boldogulhatnak legkönnyebben a hordozott gyermek súlyával. Megelőzve ezzel a gyakori légzési problémákat, hát- és derékfájást, fáradtságot.

 

Esküvőre készülő pároknak, akik magabiztosan, kiegyensúlyozottan és előkelőn szeretnének megjelenni életük nagy napján.
Ha kíváncsi vagy, milyen egy foglalkozás, kattints a lenti gombra.


Milyen egy óra?